Presentation

framsidan 600x800

Boken
Som får ditt hjärta att sjunga
är en samling av mina vackraste berättelser från min tid som undersköterska i demensvården, varvade med tankar och funderingar kring sånt som fungerar och inte fungerar, om kärlek och kreativitet som arbetsredskap och om vad som är Verkligt Viktigt här i livet.

Det är en bok för alla som på ett eller annat sätt kommer i kontakt med personer med demens: vårdpersonal, närstående, medmänniskor. För beslutsfattare som vill veta något om den konkreta verklighet som besluten handlar om. För alla som dagligen läser om vårdskandaler och skräckexempel, men som alltför sällan får höra talas om de 99% av vårdens verklighet som handlar om glädje, medmänsklighet, humor, skönhet och, ja, kärlek, helt enkelt.

Jag som skrivit heter Jannika Häggström. Jag är undersköterska och musiker, och arbetar numera med kultur på ganska bred front: musik i äldrevården, visprogram, föredrag (bl.a. om glädje och kreativitet som arbetsredskap i demensvården), samtalsprogram om livsfrågor, lekfull allsångsunderhållning.

Köp boken här.

Läs mer om mig eller boka ett program: www.jannika.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>